Do góry

Dodatki Przepis na:

Sos miodowo-musztardowy

Sos miodowo-musztardowy

Autor:

Przepisów i artykułów: 106 Ocena: 1834

Dodano:

Odsłon: 28047

W tym sosie zakochana jestem od dawna. Pomysł zaczerpnęłam z jakiegoś telewizyjnego programu kulinarnego i zagościł w mojej kuchni na stałe. Jest tak aromatyczny że wystarczy trochę liści świeżego szpinaku, kilka pomidorków koktajlowych i pyszna sałatka gotowa. Oczywiście pasuje nie tylko do szpinaku, idealnie sprawdzi się w towarzystwie np. sałaty lodowej.
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Składniki wymieszać.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

drNowak 24 stycznia Super. Ja do tego sosu używam tylko musztardy sarepskiej (z Pegaza) i miodu wielokwiatowego lub rzepakowego. Proporcja 1:1. Prosty i szybki. Najlepiej oczywiście smakuje z daniami z grilla:)

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń