Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantne dodatki
Blender, łyżeczka, łyżka, wąskie naczynie, słoik
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4186
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416532
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 4186
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 416532
Składniki
Wbijamy żółtko do wąskiego naczynia, po czym dodajemy czosnek przepuszczony przez praskę, trochę oliwy i ubijamy blenderem aż oliwa zacznie gęstnieć.
Dodajemy musztardę, sok z cytryny oraz ocet i dolewamy stopniowo resztę oliwy.
Sos przekładamy do słoika i przechowujemy do około tygodnia w lodówce.