Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i aromatyczny sosik do drugich dań.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1107
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 300
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 1305
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1107
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 300
Składniki
WYKONANIE: Paprykę, cebulę i pieczarki oczyścić, opłukać, pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Następnie dodać odrobinę wody i dusić na wolnym ogniu ok. 25 minut (często mieszając). Pod koniec dodać śmietanę połączoną z mąką, posiekaną natką pietruszki oraz z przyprawami.