Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i aromatyczny sosik do drugich dań.
WYKONANIE:
Paprykę, cebulę i pieczarki oczyścić, opłukać, pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Następnie dodać odrobinę wody i dusić na wolnym ogniu ok. 25 minut (często mieszając). Pod koniec dodać śmietanę połączoną z mąką, posiekaną natką pietruszki oraz z przyprawami.
Danie dla lubiących makarony z różnymi sosami.
Odsłon: 684
Ja dziś miałem jeszcze ochotę na jakiś orzeźwiający napój. Jest nim lemoniada...
Odsłon: 39
Wędzona makrela jest bardzo pożywna, bogata w białko i kwasy tłuszczowe Omega...
Odsłon: 2135
Sałatka Caprese to prawdziwa wizytówka aromatycznej Italii. Ze względu na kol...
Odsłon: 1819
Ja dziś miałem jeszcze ochotę na jakiś orzeźwiający napój. Jest nim lemoniada...
Odsłon: 39
Wędzona makrela jest bardzo pożywna, bogata w białko i kwasy tłuszczowe Omega...
Odsłon: 2135
Sałatka Caprese to prawdziwa wizytówka aromatycznej Italii. Ze względu na kol...
Odsłon: 1819
Składniki
WYKONANIE: Paprykę, cebulę i pieczarki oczyścić, opłukać, pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Następnie dodać odrobinę wody i dusić na wolnym ogniu ok. 25 minut (często mieszając). Pod koniec dodać śmietanę połączoną z mąką, posiekaną natką pietruszki oraz z przyprawami.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Salceson z golonki.
Dodatki
Pieczone nadzionko
Dodatki
Ciasto na pierogi bez jajka
Dodatki
Fasolka szparagowa z piekarnika
Salceson z golonki.
Salceson zrobiony jest z tylnej golonki i przednich goleni wieprzowych, salce...
Odsłon: 84
Pieczone nadzionko
Przy okazji faszerowania kurczaka przygotowałam też pieczone nadzienie. W sam...
Odsłon: 179