Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny i aromatyczny sosik do drugich dań.
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2219
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 263
Dorsza z frytkownicy bez tłuszczowej przygotujesz błyskawicznie bez patelni i...
Odsłon: 2219
Warzywna pasta pełna smaku.
Odsłon: 150
Ciasto jest bardzo łatwe do przygotowania. Jest lekkie, pyszne i mocno truska...
Odsłon: 263
Składniki
WYKONANIE: Paprykę, cebulę i pieczarki oczyścić, opłukać, pokroić w kostkę i podsmażyć na oleju. Następnie dodać odrobinę wody i dusić na wolnym ogniu ok. 25 minut (często mieszając). Pod koniec dodać śmietanę połączoną z mąką, posiekaną natką pietruszki oraz z przyprawami.