Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10596
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6116
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12982
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4736
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10596
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6116
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5346
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12982
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4736
Składniki
Pomidory i paprykę wrzucić na patelnię razem z pozostałymi składnikami. Jak wszytko zmięknie, przetrzeć przez sito. Zredukować, jeśli będzie taka potrzeba.
Pomidory i paprykę wrzucić na patelnię razem z pozostałymi składnikami. Jak wszytko zmięknie, przetrzeć przez sito. Zredukować, jeśli będzie taka potrzeba.