Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapraszam na mojego bloga Paszczak gotuje.
Pomidory i paprykę wrzucić na patelnię razem z pozostałymi składnikami. Jak wszytko zmięknie, przetrzeć przez sito. Zredukować, jeśli będzie taka potrzeba.
Pomidory i paprykę wrzucić na patelnię razem z pozostałymi składnikami. Jak wszytko zmięknie, przetrzeć przez sito. Zredukować, jeśli będzie taka potrzeba.
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
Odsłon: 14
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 50
Danie z kuchni węgierskiej. Ja miałem czerwone papryki, można użyć również i...
Odsłon: 1207
Pyszny sposób na grillowane mięso drobiowe z pikantnym wnętrzem.
Odsłon: 14
Soczysta i po prostu przepyszna!
Odsłon: 50
Danie z kuchni węgierskiej. Ja miałem czerwone papryki, można użyć również i...
Odsłon: 1207
Składniki
Pomidory i paprykę wrzucić na patelnię razem z pozostałymi składnikami. Jak wszytko zmięknie, przetrzeć przez sito. Zredukować, jeśli będzie taka potrzeba.
Pomidory i paprykę wrzucić na patelnię razem z pozostałymi składnikami. Jak wszytko zmięknie, przetrzeć przez sito. Zredukować, jeśli będzie taka potrzeba.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Marynata z musztardą francuską
Dodatki
Batbout
Dodatki
Duszone ziemniaki
Dodatki
Młode ziemniaki pieczone jak z ogniska. Palce lizać
Marynata z musztardą francuską
Genialna marynata z dodatkiem musztardy francuskiej i syropu klonowego. Dzięk...
Odsłon: 53
Batbout
Marokański chlebek. Ale może odejdźmy od tradycyjnego batbouta i zróbmy go n...
Odsłon: 102