Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio po wizycie u Rodziców dostałam sporą dawkę świeżych, ekologicznych pomidorów. Jak łatwo się domyśleć smakują wybornie. Dlatego obecnie to właśnie one królują u mnie w kuchni. Dzisiaj zapraszam na sos pomidorowy z dodatkiem świeżych ziół z mojego balkonu. Taki sos jest doskonałą bazą do spaghetti czy gołąbków, a wykonanie jest banalnie proste.
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 308
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 25885
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8947
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 735
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 308
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 25885
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 8947
Po powrocie z niezbyt udanego grzybobrania ugotowałam żurek z grzybami, bo ta...
Odsłon: 735
Składniki
Pomidory umyć, sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki. Oregano i bazylię umyć. Czosnek obrać.
Tak przygotowane składniki wrzucić do dużego naczynia, doprawić przyprawami, a następnie dokładnie zmiksować za pomocą blendera.
Smacznego :)