Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio po wizycie u Rodziców dostałam sporą dawkę świeżych, ekologicznych pomidorów. Jak łatwo się domyśleć smakują wybornie. Dlatego obecnie to właśnie one królują u mnie w kuchni. Dzisiaj zapraszam na sos pomidorowy z dodatkiem świeżych ziół z mojego balkonu. Taki sos jest doskonałą bazą do spaghetti czy gołąbków, a wykonanie jest banalnie proste.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13892
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1598
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15548
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6331
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 13892
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1598
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 15548
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6331
Składniki
Pomidory umyć, sparzyć wrzątkiem i obrać ze skórki. Oregano i bazylię umyć. Czosnek obrać.
Tak przygotowane składniki wrzucić do dużego naczynia, doprawić przyprawami, a następnie dokładnie zmiksować za pomocą blendera.
Smacznego :)