Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos rozmarynowy na bazie, śmietanki, rosołu oraz białego wina nada potrawom niezwykłego smaku. Proponuję podawać sos z makaronem, ziemniakami lub do pieczonych mięs.
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 216
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 773
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 908
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 121
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2799
Składniki
Śmietankę oraz 100 ml rosołu wlać do rondelka i zagotować.
Na małej patelni roztopić masło oraz dodać łyżkę mąki i przygotować zasmażkę. Następnie dodać ją do garnka ze śmietanką i rosołem i dokładnie wymieszać.
Białe wino zagotować z 50 ml rosołu. Następnie dodać do sosu i gotować. Pod koniec gotowania dodać sok z cytryny i rozmaryn, wymieszać. Smacznego! :)