Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, bogaty w smaku sos do grillowanych mięs. Idealny do drobiu czy karkówki, a nawet żeberek. Wypatrzyłam go kiedyś w jakiejś książce. Wykorzystuję go głównie do grillowania, ale sprawdzi się także jako dodatek do mięsa przygotowanego w piekarniku czy smażonego na patelni.
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 185
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 27
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17402
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 185
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 27
Surówki z kapusty często okraszone są sporą ilością majonezu, co dodaje im pu...
Odsłon: 17402
Składniki
W rondelku wymieszać cukier z octem, ketchupem, sosem, imbirem, mąką i czosnkiem. Gotować na średnim ogniu, ciągle mieszając, do momentu, aż sos zgęstnieje.