Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny, bogaty w smaku sos do grillowanych mięs. Idealny do drobiu czy karkówki, a nawet żeberek. Wypatrzyłam go kiedyś w jakiejś książce. Wykorzystuję go głównie do grillowania, ale sprawdzi się także jako dodatek do mięsa przygotowanego w piekarniku czy smażonego na patelni.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4255
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7248
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85483
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 4255
Polecam na kolację. Nie tylko wegetarianie będą zadowoleni.
Odsłon: 7248
Jeżeli uwielbiasz karmel, słodką śmietankę, orzeszki solone i herbatniki, ten...
Odsłon: 85483
Składniki
W rondelku wymieszać cukier z octem, ketchupem, sosem, imbirem, mąką i czosnkiem. Gotować na średnim ogniu, ciągle mieszając, do momentu, aż sos zgęstnieje.