Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na sos tatarski jest mnóstwo przepisów; od czasu do czasu robię przeróżne wersje, ale najbardziej smakuje mi klasyczna wersja sosu z „Kuchni Polskiej”.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3116
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 248
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 118
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam wspaniały pasztet z pieczonej kaczki z d...
Odsłon: 3116
Żeby relish z cukinii ładnie wyglądał w słoikach i na talerzu, najlepiej będz...
Odsłon: 248
Przepyszne, szybkie i efektowne danie, które świetnie sprawdzi się zarówno w...
Odsłon: 118
Składniki
Ogórki, grzyby i białka jajek bardzo drobno siekamy. Żółtka rozcieramy z łyżką majonezu na jednolitą masę.
Łączymy razem, dodajemy chrzan, resztę majonezu i jogurt (tyle aby skleić składniki sosu) sól, pieprz, odrobina soku z cytryny, Wszystko razem mieszamy. Przechowujemy w lodówce.