Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na sos tatarski jest mnóstwo przepisów; od czasu do czasu robię przeróżne wersje, ale najbardziej smakuje mi klasyczna wersja sosu z „Kuchni Polskiej”.
Polecam, pychota.
Odsłon: 571
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 466
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1740
Polecam, pychota.
Odsłon: 571
Zwykła surówka z rzodkwi i marchewki , za to soczysta i pięknie podana.
Odsłon: 466
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 1740
Składniki
Ogórki, grzyby i białka jajek bardzo drobno siekamy. Żółtka rozcieramy z łyżką majonezu na jednolitą masę.
Łączymy razem, dodajemy chrzan, resztę majonezu i jogurt (tyle aby skleić składniki sosu) sól, pieprz, odrobina soku z cytryny, Wszystko razem mieszamy. Przechowujemy w lodówce.