Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
na sos tatarski jest mnóstwo przepisów; od czasu do czasu robię przeróżne wersje, ale najbardziej smakuje mi klasyczna wersja sosu z „Kuchni Polskiej”.
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7289
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2744
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20280
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 7289
Mięciutka pierś kurczaka w kremowym pomidorowym sosie to idealny obiad w upal...
Odsłon: 2744
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 20280
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 596
Składniki
Ogórki, grzyby i białka jajek bardzo drobno siekamy. Żółtka rozcieramy z łyżką majonezu na jednolitą masę.
Łączymy razem, dodajemy chrzan, resztę majonezu i jogurt (tyle aby skleić składniki sosu) sól, pieprz, odrobina soku z cytryny, Wszystko razem mieszamy. Przechowujemy w lodówce.