Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszny sos na zimno, idealny do jajek, wędlin czy kanapek. Robi się go błyskawicznie, a jeszcze szybciej znika ze stołu.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 131
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 25
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 131
Składniki
Majonez połączyć z jogurtem. Doprawić do smaku musztardą, solą, pieprzem i szczyptą cukru. Dodać drobno pokrojone marynowane pieczarki i ogórki oraz posiekaną cebulę oraz szczypiorek. Wymieszać.