Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To pyszny sos na zimno, idealny do jajek, wędlin czy kanapek. Robi się go błyskawicznie, a jeszcze szybciej znika ze stołu.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13109
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5766
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7365
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4825
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13109
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5766
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7365
Składniki
Majonez połączyć z jogurtem. Doprawić do smaku musztardą, solą, pieprzem i szczyptą cukru. Dodać drobno pokrojone marynowane pieczarki i ogórki oraz posiekaną cebulę oraz szczypiorek. Wymieszać.