Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski z marynowanymi maślakami, ogórkami konserwowymi, majonezem, jogurtem greckim i przyprawami. Prosto, szybko i smacznie:)
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2133
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1163
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 179
Kurczak tikka masala to znane i lubiane danie kuchni azjatyckiej. Mięso podan...
Odsłon: 2133
Delikatne pupleciki otulone pysznym pesto , zapieczone w muszlach makaronowyc...
Odsłon: 1163
Delikatny schab w aromatycznym sosie , idealny na obiad.
Odsłon: 179
Składniki
Ogórki konserwowe kroimy w małą kostkę i odsączamy na sicie. Maślaki odsączamy z zlewy i również kroimy. Majonez mieszamy z jogurtem greckim, dodajemy ogórki i maślaki, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Najlepiej odstawić na godzinkę w chłodne miejsce by smaki się przegryzły:)