Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski z marynowanymi maślakami, ogórkami konserwowymi, majonezem, jogurtem greckim i przyprawami. Prosto, szybko i smacznie:)
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 790
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8788
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10403
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4707
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 790
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8788
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1296
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10403
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4707
Składniki
Ogórki konserwowe kroimy w małą kostkę i odsączamy na sicie. Maślaki odsączamy z zlewy i również kroimy. Majonez mieszamy z jogurtem greckim, dodajemy ogórki i maślaki, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Najlepiej odstawić na godzinkę w chłodne miejsce by smaki się przegryzły:)