Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski z marynowanymi maślakami, ogórkami konserwowymi, majonezem, jogurtem greckim i przyprawami. Prosto, szybko i smacznie:)
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2784
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 765
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2784
Dzisiaj kruche, mięciutkie i aromatyczne mięsko jakim jest karkówka (plastry)...
Odsłon: 1313
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 765
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 107
Składniki
Ogórki konserwowe kroimy w małą kostkę i odsączamy na sicie. Maślaki odsączamy z zlewy i również kroimy. Majonez mieszamy z jogurtem greckim, dodajemy ogórki i maślaki, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Najlepiej odstawić na godzinkę w chłodne miejsce by smaki się przegryzły:)