Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski z marynowanymi maślakami, ogórkami konserwowymi, majonezem, jogurtem greckim i przyprawami. Prosto, szybko i smacznie:)
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 156
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1869
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14619
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19680
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 156
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1869
rewelacyjny schab zawijany, pieczony z boczkiem wędzonym. Taka rolada smakuje...
Odsłon: 14619
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19680
Składniki
Ogórki konserwowe kroimy w małą kostkę i odsączamy na sicie. Maślaki odsączamy z zlewy i również kroimy. Majonez mieszamy z jogurtem greckim, dodajemy ogórki i maślaki, doprawiamy solą i pieprzem i mieszamy. Najlepiej odstawić na godzinkę w chłodne miejsce by smaki się przegryzły:)