Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wszyscy go znamy i robimy nieco inaczej , tak jak bigos czy rosół, ja przygotowuję go tak:
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 75
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 227
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 103
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 492
Smaczna, szybka w wykonaniu przystawka na imprezy i spotkania towarzyskie.
Odsłon: 75
Polecam. Pod choinką smakuje wyjątkowo.
Odsłon: 227
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 103
Pyszne oponki drożdżowe Dziś takie słodkości przy karnawale polecam
Odsłon: 492
Składniki
Ogórka i pieczarki pokroić jak najdrobniej potraficie, dodać do nich starty czosnek, popieprzyć ( że tak brzydko powiem)
Majonez i musztadę dokładnie zmieszać, dodać do jarzyn i połączyć.
Przed podaniem schodzić sos. Smacznego