Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wszyscy go znamy i robimy nieco inaczej , tak jak bigos czy rosół, ja przygotowuję go tak:
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 689
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 101
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 689
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 68
Składniki
Ogórka i pieczarki pokroić jak najdrobniej potraficie, dodać do nich starty czosnek, popieprzyć ( że tak brzydko powiem)
Majonez i musztadę dokładnie zmieszać, dodać do jarzyn i połączyć.
Przed podaniem schodzić sos. Smacznego