Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wszyscy go znamy i robimy nieco inaczej , tak jak bigos czy rosół, ja przygotowuję go tak:
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1156
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 190
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2222
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4271
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1156
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 190
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2222
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4271
Składniki
Ogórka i pieczarki pokroić jak najdrobniej potraficie, dodać do nich starty czosnek, popieprzyć ( że tak brzydko powiem)
Majonez i musztadę dokładnie zmieszać, dodać do jarzyn i połączyć.
Przed podaniem schodzić sos. Smacznego