Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wiele wariantów tego sosu. Kapary to składnik charakterystyczny dla wersji wiedeńskiej.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2215
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 131
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 185
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 185
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2215
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 131
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 185
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 185
Składniki
Ogórek kiszony, korniszony i jabłuszka kaparowe po osuszeniu zmiksowałem w blenderze, tak aby nie zmiksować ich na papkę (składniki muszą być wyczuwalne). Rozdrobnione składniki wymieszałem z majonezem, dodałem sok z cytryny oraz zioła. Doprawiłem sola i pieprzem. Sos najlepiej podawać na następny dzień.