Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wiele wariantów tego sosu. Kapary to składnik charakterystyczny dla wersji wiedeńskiej.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112809
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 105
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 232
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 367
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 645
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 112809
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 105
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 232
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 367
Placek jarosza to znakomita propozycja na lekki lunch. Puszyste ciasto z doda...
Odsłon: 645
Składniki
Ogórek kiszony, korniszony i jabłuszka kaparowe po osuszeniu zmiksowałem w blenderze, tak aby nie zmiksować ich na papkę (składniki muszą być wyczuwalne). Rozdrobnione składniki wymieszałem z majonezem, dodałem sok z cytryny oraz zioła. Doprawiłem sola i pieprzem. Sos najlepiej podawać na następny dzień.