Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wiele wariantów tego sosu. Kapary to składnik charakterystyczny dla wersji wiedeńskiej.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34156
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34156
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1357
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113599
Składniki
Ogórek kiszony, korniszony i jabłuszka kaparowe po osuszeniu zmiksowałem w blenderze, tak aby nie zmiksować ich na papkę (składniki muszą być wyczuwalne). Rozdrobnione składniki wymieszałem z majonezem, dodałem sok z cytryny oraz zioła. Doprawiłem sola i pieprzem. Sos najlepiej podawać na następny dzień.