Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest wiele przepisów na sos z awokado. Ja polecam z olejem lnianym i pozostałymi dodatkami. Bardzo smaczny i zdrowy.
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23954
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 180
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 382
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 545
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 23954
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 180
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 382
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 545
Składniki
Awokado przekroić wzdłuż i wyjąć pestkę. Połówki pokroić na pół. Zgrabnie zdjąć skórkę zaczynając od węższej strony. Owoc umieścić w misce blendera. Dodać pozostałe składniki i zmiksować. Mamy gotowy sos. Gęstość możemy regulować olejem.