Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny sos do każdej potrawy.
Takiego wysypu grzybów w lasach nie było od paru dobrych lat. Jeśli już macie...
Odsłon: 6548
Sos z grzybów leśnych, z podgrzybków. Sos ten możemy podawać z różnymi makaro...
Odsłon: 4187
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 2079
Naleśniki to jedno z popularniejszych dań pojawiających się na naszych stołac...
Odsłon: 942
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 289
Pyszny, pożywny pudding z chia to prawdziwa bomba witaminowa :) Chia, czyli s...
Odsłon: 2739
Pomysł na prosty, a zarazem zdrowy deser z nasionami chia i mango. Najlepiej...
Odsłon: 1879
Najlepsza sałatka ogórkowa, poważnie. Chrupiący ogórek, oliwki i słona feta p...
Odsłon: 2079
Naleśniki to jedno z popularniejszych dań pojawiających się na naszych stołac...
Odsłon: 942
Smak tego dania bardzo dobrze pasuje do różnych dodatków typu ryż, kasza lub...
Odsłon: 289
Pyszny, pożywny pudding z chia to prawdziwa bomba witaminowa :) Chia, czyli s...
Odsłon: 2739
Pomysł na prosty, a zarazem zdrowy deser z nasionami chia i mango. Najlepiej...
Odsłon: 1879
Składniki
Oczyszczone grzyby pokroić na cienkie plasterki i dusić na maśle z posiekaną cebulą, odrobiną soli i pieprzu. Mieszając często aby się nie przypaliły dusić ok. 10 min.następnie posypać lekko mąką, zalać szklanką kwaśnej śmietany i dusić jeszcze 15 minut.
Jest to najbardziej aromatyczny sos ze wszystkich jakie znam. Na zdrowie.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Śledzie kiszone
Dodatki
Sos winegret w kilku wariantach
Dodatki
Sos do kurczaka z ryżem
Dodatki
Sos tysiąca wysp
Śledzie kiszone
Kiszone śledzie, czyli Surströmming to znany szwedzki przysmak. Śledzie podda...
Odsłon: 197
Sos winegret w kilku wariantach
Sezon na lekkie sałatki w pełni, w których używamy lekkie sosy. Polecam zatem...
Odsłon: 152