Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczny sos do każdej potrawy.
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 266
Tofu raczej nie kojarzy się z deserami, ale zapewniam, że tego warto spróbowa...
Odsłon: 52
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 266
Składniki
Oczyszczone grzyby pokroić na cienkie plasterki i dusić na maśle z posiekaną cebulą, odrobiną soli i pieprzu. Mieszając często aby się nie przypaliły dusić ok. 10 min.następnie posypać lekko mąką, zalać szklanką kwaśnej śmietany i dusić jeszcze 15 minut.
Jest to najbardziej aromatyczny sos ze wszystkich jakie znam. Na zdrowie.