Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z czerwonej cebuli idealnie komponuje się z pieczonym mięsem i pasztetem. Jest niezwykle prosty i szybki w przygotowaniu. Wychodzi idealny zawsze i każdemu.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27389
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 5622
Polecam. Doskonale pasuje na rodzinne spotkanie, ale również na kanapki. Po...
Odsłon: 937
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 241
Domowa chałwa to pyszna, słodka przekąska, którą możesz przygotować w prosty...
Odsłon: 27389
Wielbiciele tradycyjnej kuchni na pewno mają w swoim menu dobry przepis na gu...
Odsłon: 65
Składniki
Cebulę pokrój w pióra.
Na patelni rozgrzej masło i zeszklij cebulę. Gdy lekko zmięknie, dodaj miód. Podsmażaj jeszcze przez 5 minut.
Do skarmelizowanej cebuli wlej wino, sos sojowy i dodaj pieprz. Całość duś na niewielkim ogniu do momentu, aż sos się zredukuje. Pod sam koniec wlej ocet balsamiczny. Całość zamieszaj.
Sos z czerwonej cebuli podawaj do gotowanych mięs lub pasztetów.