Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z czerwonej cebuli idealnie komponuje się z pieczonym mięsem i pasztetem. Jest niezwykle prosty i szybki w przygotowaniu. Wychodzi idealny zawsze i każdemu.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14318
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1665
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16364
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6588
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 14318
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1665
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 16364
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 6588
Składniki
Cebulę pokrój w pióra.
Na patelni rozgrzej masło i zeszklij cebulę. Gdy lekko zmięknie, dodaj miód. Podsmażaj jeszcze przez 5 minut.
Do skarmelizowanej cebuli wlej wino, sos sojowy i dodaj pieprz. Całość duś na niewielkim ogniu do momentu, aż sos się zredukuje. Pod sam koniec wlej ocet balsamiczny. Całość zamieszaj.
Sos z czerwonej cebuli podawaj do gotowanych mięs lub pasztetów.