Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos z czerwonej cebuli idealnie komponuje się z pieczonym mięsem i pasztetem. Jest niezwykle prosty i szybki w przygotowaniu. Wychodzi idealny zawsze i każdemu.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19847
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 486
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6896
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242896
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19847
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 483
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 486
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6896
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1242896
Składniki
Cebulę pokrój w pióra.
Na patelni rozgrzej masło i zeszklij cebulę. Gdy lekko zmięknie, dodaj miód. Podsmażaj jeszcze przez 5 minut.
Do skarmelizowanej cebuli wlej wino, sos sojowy i dodaj pieprz. Całość duś na niewielkim ogniu do momentu, aż sos się zredukuje. Pod sam koniec wlej ocet balsamiczny. Całość zamieszaj.
Sos z czerwonej cebuli podawaj do gotowanych mięs lub pasztetów.