Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sos ze świeżych kurek prosto z lasu.
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15110
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3374
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1719
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15110
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 3374
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8905
Składniki
Oczyścić i umyć kurki. Obrać cebulę i pokroić w kostkę. Posiekać natkę pietruszki.
Rozgrzać patelnię z olejem i podsmażyć cebulę. Wsypać kurki i podsmażać wraz z cebulę aż zmiękną. Wlać śmietankę i śmietanę. Całość redukujemy aż sos będzie gęsty. Na koniec dosypujemy natkę, pieprz i sól. Jeszcze 1 minuta na gazie. Gotowe !!!