Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29243
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2215
Zupa z kapusty pekińskiej to połączenie lekkości warzyw i aromatycznego bulio...
Odsłon: 29243
Smaczna i szybka zupa cukiniowa z marchewką, czosnkiem i koperkiem, gotowa w...
Odsłon: 2215
Składniki
Na patelnie dodajemy oliwe z oliwek i zabek czosnku,pomidory myjemy i kroimy na kostke wrzucamy ha patelnie dodajemy sol orygano i troszke wody.
Wszysko razem mieszamy i pozostawiamy na malym ogniu przez ok 15 minut pomidory musza zmieknac i w ten sposob uzyskamy sos.Makaron ugotowac w osolonej wodzie wedlug przepisu najlepszy jest al dente,odcedzic i dodac do sosu wszystko dokladnie wymieszac dodac bazylie posypac parmezanem.Podawac