Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 54
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2662
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 340
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 153
Polecam.
Odsłon: 217
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 54
Przyjęło się, że to wigilijna potrawa. U nas zagościła na obiad w wielkanocny...
Odsłon: 2662
Polecam na spotkanie z rodziną, przyjaciółmi.
Odsłon: 340
Jedyne co można poprawiać w tym kompocie to kolor, bo czasami łodygi rabarbar...
Odsłon: 153
Polecam.
Odsłon: 217
Składniki
Na patelnie dodajemy oliwe z oliwek i zabek czosnku,pomidory myjemy i kroimy na kostke wrzucamy ha patelnie dodajemy sol orygano i troszke wody.
Wszysko razem mieszamy i pozostawiamy na malym ogniu przez ok 15 minut pomidory musza zmieknac i w ten sposob uzyskamy sos.Makaron ugotowac w osolonej wodzie wedlug przepisu najlepszy jest al dente,odcedzic i dodac do sosu wszystko dokladnie wymieszac dodac bazylie posypac parmezanem.Podawac