Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Buraczki w połączeniu z jabłkiem smakują wybornie.
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 33
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Muszą postać w lodówce 2-3...
Odsłon: 25
Śledzie przygotowane w ten sposób są rewelacyjne. Są idealne jako przekąska n...
Odsłon: 33
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 347
Składniki
Wykonanie: Buraczki, jabłka obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Następnie włożyć do rondelka, dodać masło, przyprawić solą i cukrem do smaku, skropić sokiem z cytryny. Dusić na wolnym ogniu przez około pół godziny, pod koniec zaciągnąć śmietaną wymieszaną z mąka. Zagotować w razie potrzeby doprawić i podawać na ciepło do obiadu.