Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sami przyznajcie ile razy zamawialiście dania z chińskiego baru i myśleliście ''jak odtworzyć w domu tą surówkę?". Śpieszę z pomocą i przepisem ;) Jest pyszna!
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7636
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2768
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7636
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2768
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, cebulę kroimy w piórka a marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Warzywa umieszczamy w misce.
Do rondelka wlewamy olej i ocet. Dodajemy cukier i sól. Całość podgrzewamy na małym ogniu tylko do momentu rozpuszczenia się soli i cukru.
Ciepłą zalewą zalewamy warzywa, mieszamy dokładnie i odstawiamy na około 2-3 godziny. Gotowe!