Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sami przyznajcie ile razy zamawialiście dania z chińskiego baru i myśleliście ''jak odtworzyć w domu tą surówkę?". Śpieszę z pomocą i przepisem ;) Jest pyszna!
Nalewka z aronii jest znana i ceniona za swoje dobroczynne właściwości leczni...
Odsłon: 8642
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 164
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 2650
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...
Odsłon: 100
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 17662
Nalewka z aronii jest znana i ceniona za swoje dobroczynne właściwości leczni...
Odsłon: 8642
Smaczne i zdrowe frytki z marchewki z piekarnika, idealny dodatek do ryby pie...
Odsłon: 164
Pyszne i wyraziste w smaku.
Odsłon: 2650
Bardzo smaczny salceson zrobiony z głowizny i ścinek ze schabu. Salceson zrob...
Odsłon: 100
Pyszna i błyskawiczna w wykonaniu pasta kanapkowa.
Odsłon: 17662
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, cebulę kroimy w piórka a marchewkę obieramy i ścieramy na tarce o grubych oczkach.
Warzywa umieszczamy w misce.
Do rondelka wlewamy olej i ocet. Dodajemy cukier i sól. Całość podgrzewamy na małym ogniu tylko do momentu rozpuszczenia się soli i cukru.
Ciepłą zalewą zalewamy warzywa, mieszamy dokładnie i odstawiamy na około 2-3 godziny. Gotowe!