Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta surówka zachwyca smakiem i aromatem.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18473
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30616
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29357
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18473
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30616
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29357
Składniki
Kapustę umyć , drobno pokroić , włożyć do salaterki. Pomidory pokroić dodać do pekinki.
Żurawinę przepłukać ciepłą wodą. Szczypiorek ściąć , dodać do salaterki.
Czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z olejem. Surówkę doprawić solą i pieprzem , wymieszać , dodać olej wymieszany z czosnkiem i jeszcze raz wymieszać.