Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta surówka zachwyca smakiem i aromatem.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8187
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8187
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 420
Składniki
Kapustę umyć , drobno pokroić , włożyć do salaterki. Pomidory pokroić dodać do pekinki.
Żurawinę przepłukać ciepłą wodą. Szczypiorek ściąć , dodać do salaterki.
Czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z olejem. Surówkę doprawić solą i pieprzem , wymieszać , dodać olej wymieszany z czosnkiem i jeszcze raz wymieszać.