Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta surówka zachwyca smakiem i aromatem.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2571
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 505
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2571
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 505
Składniki
Kapustę umyć , drobno pokroić , włożyć do salaterki. Pomidory pokroić dodać do pekinki.
Żurawinę przepłukać ciepłą wodą. Szczypiorek ściąć , dodać do salaterki.
Czosnek przecisnąć przez praskę, wymieszać z olejem. Surówkę doprawić solą i pieprzem , wymieszać , dodać olej wymieszany z czosnkiem i jeszcze raz wymieszać.