Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka z białej kapusty,pora, ogórka kiszonego i marchewki, idealna do dań mięsnych rybnych.
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 154
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37476
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 154
Przepis na pyszną i aromatyczną zapiekankę z makaronem penne, brokułami i kur...
Odsłon: 37476
Składniki
Kapustę poszatkuj, pora pokrój w paski, warzywa posyp solą i odstaw na 1 godzinę. Marchew obierz opłukaj i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ogórki kiszone pokrój w pół plasterki.
Wszystkie składniki połącz ze sobą, dodaj pokrojoną natkę pietruszki. Składniki na sos połącz ze sobą, dodaj do surówki. Całość dokładnie wymieszaj i dopraw do smaku solą i pieprzem.
Surówkę wstaw do lodówki na około 1 godzinę żeby smaki się połączyły. Surówkę możesz również przygotować dzień wcześniej i wstawić do lodówki na całą noc .