Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do domowego obiadu .
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11966
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16495
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5306
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11966
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16495
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5306
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy , marchewkę i jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach , wszystko przekładamy do jednej misce , posypujemy solą , skrapiamy sokiem z cytryny i dokładnie mieszamy . Pozostawiamy na około 30 do 40 minut (tak by kapusta zmiękła) .
Po upływie tego czasu ponownie mieszamy , dokładamy majonez , pieprz (może delikatnie posolić) mięsny do wymieszania się składników .