Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do domowego obiadu .
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy , marchewkę i jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach , wszystko przekładamy do jednej misce , posypujemy solą , skrapiamy sokiem z cytryny i dokładnie mieszamy . Pozostawiamy na około 30 do 40 minut (tak by kapusta zmiękła) .
Po upływie tego czasu ponownie mieszamy , dokładamy majonez , pieprz (może delikatnie posolić) mięsny do wymieszania się składników .