Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny dodatek do domowego obiadu .
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 36
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 76
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11803
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 199
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 36
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 76
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11803
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 199
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy , marchewkę i jabłko ścieramy na tarce o grubych oczkach , wszystko przekładamy do jednej misce , posypujemy solą , skrapiamy sokiem z cytryny i dokładnie mieszamy . Pozostawiamy na około 30 do 40 minut (tak by kapusta zmiękła) .
Po upływie tego czasu ponownie mieszamy , dokładamy majonez , pieprz (może delikatnie posolić) mięsny do wymieszania się składników .