Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta surówka zachwyca smakiem wszystkich moich znajomych. Jest przepyszna.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18474
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29358
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18474
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7054
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30617
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29358
Składniki
Kalarepkę, marchewkę, gruszkę , obrać, utrzeć na tarce o grubszych otworach, skropić sokiem z cytryny. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Składniki umieścić w miseczce.
Doprawić solą , pieprzem oraz przyprawą do surówek, wymieszać. Dodać jogurt i jeszcze raz wymieszać.