Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ta surówka zachwyca smakiem wszystkich moich znajomych. Jest przepyszna.
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 11960
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16475
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5299
Składniki
Kalarepkę, marchewkę, gruszkę , obrać, utrzeć na tarce o grubszych otworach, skropić sokiem z cytryny. Cebulę obrać, pokroić w drobną kostkę. Składniki umieścić w miseczce.
Doprawić solą , pieprzem oraz przyprawą do surówek, wymieszać. Dodać jogurt i jeszcze raz wymieszać.