Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka idealna jako dodatek do obiadu. Robi się ją w mgnieniu oka, a jest pyszna.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8661
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8661
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 605
Składniki
Kalarepę obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. Marchewki obieramy, myjemy i ścieramy na tarce o małych oczkach. Dodajemy do kalarepy i mieszamy z pozostałymi składnikami.