Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam kalarepkę w tej postaci. Pyszna.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6037
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12894
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4635
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 10472
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6037
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5328
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12894
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4635
Składniki
Cebulę drobno posiekałem, przełożyłem do miski. Jabłko, marchew, ogórka oraz kalarepę starłem na tarce o grubych oczkach, dodałem do pozostałych składników. Dodałem również posiekaną zieleninę, pieprz, sól, sok z cytryny oraz syrop z agawy do smaku. Całość dokładnie wymieszałem, na koniec w jogurt. Ponownie wymieszałem i podałem od razu po przygotowaniu.