Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam kalarepkę w tej postaci. Pyszna.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 79
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 66
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 97
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 79
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 66
Wydaje mi się, że kuchnię resztkową mam opanowaną bardzo dobrze, a w szczegól...
Odsłon: 97
Składniki
Cebulę drobno posiekałem, przełożyłem do miski. Jabłko, marchew, ogórka oraz kalarepę starłem na tarce o grubych oczkach, dodałem do pozostałych składników. Dodałem również posiekaną zieleninę, pieprz, sól, sok z cytryny oraz syrop z agawy do smaku. Całość dokładnie wymieszałem, na koniec w jogurt. Ponownie wymieszałem i podałem od razu po przygotowaniu.