Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i prosta surówka z kapusty pekińskiej z dodatkiem warzyw idealnie pasuje do różnych dań mięsnych czy grilla.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326210
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12028
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16666
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5393
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326210
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12028
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16666
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5393
Składniki
Kapustę i cebule pokrój w drobne paski, ogórki w plasterki, jabłka w półplasterki, marchewkę zetrzyj na tarce o grubych oczkach, szczypiorek posiekaj, czosnek przeciśnij przez praskę. Wszystkie składniki wymieszaj, dodaj jogurt grecki całość dopraw do smaku solą i pieprzem. Przed podaniem odstaw na 15 minut do lodówki .