Do góry

Dodatki Przepis na:

Surówka z kapusty pekińskiej i ogórka konserwowego

Surówka z kapusty pekińskiej i ogórka konserwowego

Autor:

Przepisów i artykułów: 2205 Ocena: 48902

Dodano:

Odsłon: 7083

Szybka w przygotowaniu surówka idealnie nada się do dania głównego. Szczególnie polecamy do kotletów schabowych lub innych panierowanych mięs.

Składniki

  • mała kapusta pekińska
  • 8 ogórków konserwowych
  • 2 łyżki majonezu
  • 3 łyżki zalewy z ogórków
  • sól i pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Surówka z kapusty pekińskiej i ogórka konserwowego

Przygotowanie

  1. Kapustę drobno kroimy. Dodajemy pokrojone w drobną kostkę ogórki ,majonez i dokładnie ze sobą łączymy. Majonez mieszamy z zalewą ,do smaku doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy do kapusty i ponownie wszystko mieszamy. Wstawiamy do lodówki na min 20 min.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (3)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń