Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Pyszna surówka zrobiona z pekińskiej kapusty, marchewki i cebuli, idealna jako dodatek dań.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1506
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2993
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1079
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1852
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 1506
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 2993
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1079
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 1852
Składniki
Kapustę kroimy w szersze kawałki, marchew ścieramy na wiórki a cebulę kroimy w kostkę. Całość umieszczamy w większej misce, dodajemy sól i pieprz ziołowy do smaku, mieszamy. Do wymieszanych składników dodajemy dwie łyżki majonezu i ponownie mieszamy. Gotową surówkę przykrywamy folią spożywczą i wstawiamy do lodówki na godzinę żeby przegryzły się smaki. Gotową surówkę możemy dodawać do kanapek oraz jako dodatek do dań głównych. Smacznego !!!