Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do dań mięsnych, jak i dodatek do kanapek
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 105
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 241
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3325
Jest to ciasto które robię dla ok. 10-12 osób. Niezastąpione na urodziny, imi...
Odsłon: 105
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 241
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 87
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3325
Składniki
Kapustę odciskamy. Szatkujemy drobniej. Marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach. Cebulę i szczypiorek drobno siekamy.Dodajemy pieprz cukier i oliwę w proporcjach (czego kto lubi więcej). Wszystko razem mieszamy. Surówka najlepiej jak postoi ok godziny w lodówce i się przegryzie.