Do góry

Dodatki Przepis na:

Surówka z Kiszonej Kapusty

Surówka z Kiszonej Kapusty

Autor:

Przepisów i artykułów: 200 Ocena: 2883

Dodano:

Odsłon: 4032

Idealna do dań mięsnych, jak i dodatek do kanapek

Składniki

  • 0,5 kg kiszonej kapusty
  • 1 średnia cebula
  • 1 średnia marchewka
  • pęczek szczypiorku
  • Pieprz
  • Cukier
  • olej lub oliwa
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Surówka z Kiszonej Kapusty

Przygotowanie

  1. Kapustę odciskamy. Szatkujemy drobniej. Marchewkę ścieramy na tarce o grubych oczkach. Cebulę i szczypiorek drobno siekamy.Dodajemy pieprz cukier i oliwę w proporcjach (czego kto lubi więcej). Wszystko razem mieszamy. Surówka najlepiej jak postoi ok godziny w lodówce i się przegryzie.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (2)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

embepe13 08 lutego 2017 Dodatek winnego jabłuszka znacznie podnosi smak tej suróweczki. Pozdrawiam Odpowiedzi: 1 ▼

1 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń