Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Suróweczka do ryb, mięs o niewielkiej ilości przypraw, aby ożywić danie główne i urozmaicić jadłospis.
Salaterka, tarka do jarzyn, łyżka
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 73
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 490
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1397
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1877
Dni spędzone na działce przy pracy powodują, że trzeba zrobić kolację przy ni...
Odsłon: 73
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 490
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1397
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1877
Składniki
Kapustę odciskamy z soku, który wypijamy dla zdrowia lub wylewamy. Ścieramy obraną marchew oraz jabłko na tarce do jarzyn. Dodajemy cukier oraz pieprz.
Dodajemy do surówki garść rodzynek oraz olej i dokładnie mieszamy.
Tak przygotowana surówka może stać w lodówce w pojemniku kilka dni lub dłużej i będzie nawet lepsza.