Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa surówka z kiszonej kapusty z marchewką, czerwoną cebulą i szczypiorkiem, idealna do ryby lub mięsa.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10677
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4798
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 902
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9109
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1349
Składniki
Kapustę lekko odciśnij, pokrój drobniej. Marchewki obierz, opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Szczypiorek posiekaj.
Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą, dodaj oliwę, cukier i świeżo zmielony pieprz do smaku. Mieszaj do połączenia składników.
Surówkę odstaw na pół godziny żeby smaki się połączyły. Taka surówka to świetny dodatek do ryby, czy mięsa pieczonego lub gotowanego.