Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa surówka z kiszonej kapusty z marchewką, czerwoną cebulą i szczypiorkiem, idealna do ryby lub mięsa.
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 37
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 76
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11809
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 199
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 37
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 76
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11809
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 199
Składniki
Kapustę lekko odciśnij, pokrój drobniej. Marchewki obierz, opłucz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Szczypiorek posiekaj.
Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą, dodaj oliwę, cukier i świeżo zmielony pieprz do smaku. Mieszaj do połączenia składników.
Surówkę odstaw na pół godziny żeby smaki się połączyły. Taka surówka to świetny dodatek do ryby, czy mięsa pieczonego lub gotowanego.