Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i zdrowa. Samodzielna przekąska lub dodatek do dania głównego. Świetnie pasuje na grilla. Przepis zaczerpnięty od Siostry Anastazji aczkolwiek zmodyfikowany :)
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6327
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Być może niektórzy z Was jeszcze pamiętają jak wyglądały i smakowały rogale j...
Odsłon: 6327
Soczysta pieczeń ze schabu świetnie komponuje się z ziemniaczkami z ziołowym...
Odsłon: 205
Składniki
Kapustę myjemy i drobno szatkujemy. Przekładamy do miski i solimy. Odstawiamy na ok. 10 min aż trochę zmięknie. W tym czasie marchew i jabłka obieramy, myjemy i scieramy na tarce o dużych oczkach. Wrzucamy do kapusty. Dodajemy sok z połowy cytryny i pieprz. Natki drobno siekamy i wrzucamy do całości. Dodajemy majonez lub jogurt i wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego.