Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i zdrowa. Samodzielna przekąska lub dodatek do dania głównego. Świetnie pasuje na grilla. Przepis zaczerpnięty od Siostry Anastazji aczkolwiek zmodyfikowany :)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9527
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4427
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 170
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20793
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9527
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1097
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4427
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 170
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 20793
Składniki
Kapustę myjemy i drobno szatkujemy. Przekładamy do miski i solimy. Odstawiamy na ok. 10 min aż trochę zmięknie. W tym czasie marchew i jabłka obieramy, myjemy i scieramy na tarce o dużych oczkach. Wrzucamy do kapusty. Dodajemy sok z połowy cytryny i pieprz. Natki drobno siekamy i wrzucamy do całości. Dodajemy majonez lub jogurt i wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego.