Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka, smaczna i zdrowa. Samodzielna przekąska lub dodatek do dania głównego. Świetnie pasuje na grilla. Przepis zaczerpnięty od Siostry Anastazji aczkolwiek zmodyfikowany :)
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 76
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4318
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2593
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 76
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4318
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 2593
Składniki
Kapustę myjemy i drobno szatkujemy. Przekładamy do miski i solimy. Odstawiamy na ok. 10 min aż trochę zmięknie. W tym czasie marchew i jabłka obieramy, myjemy i scieramy na tarce o dużych oczkach. Wrzucamy do kapusty. Dodajemy sok z połowy cytryny i pieprz. Natki drobno siekamy i wrzucamy do całości. Dodajemy majonez lub jogurt i wszystko dokładnie mieszamy. Podajemy z ulubionymi dodatkami. Smacznego.