Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wiosna w pełni, dlatego na wszystkich ryneczkach pojawiają się świeże warzywa... jednym z nich jest kapusta, najpyszniejsza oczywiście ta młoda. Można ją zrobić na wiele sposobów, dzisiaj proponuję surówkę.
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
Kapustę umyć, obrać z dużych liści, poszatkować i zaparzyć gorącą wodą.
Marchew i jabkła obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Natkę pietruszki umyć i posiekać.
Wszystkie składniki włożyć do miski i dokładnie wymieszać. Doprawić solą, pieprzem i cukrem.
Smacznego !!!