Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa surówka z ogórkiem kiszonym, jabłkiem, cebulą i burakiem czerwonym z dodatkiem kopru i sosu z dodatkiem musztardy francuskiej idealna do mięsa i ryby.
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 44
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 87
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11961
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 207
Kto nie lubi gulaszu z wieprzowego lub wołowego? Chyba każdy oprócz wegetaria...
Odsłon: 44
Zdrowe, smaczne, proste w wykonaniu, pasujące smakiem prawie do każdego mięs...
Odsłon: 87
Oponki z frytkownicy beztłuszczowej smakują tak samo dobrze jak zwykłe pączki...
Odsłon: 11961
Z podróży kulinarnych Makłowicza. Jej kremowość bakłażan w pełnej krasie.
Odsłon: 207
Składniki
Ogórki, cebulę, jabłka i buraki pokrój w kostkę, koperek posiekaj. Wszystko razem wymieszaj.
Składniki na sos połącz ze sobą, dodaj do surówki, wymieszaj, całość dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem możesz schodzić w lodówce około pół godziny. Polecam.