Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna i zdrowa surówka z ogórkiem kiszonym, jabłkiem, cebulą i burakiem czerwonym z dodatkiem kopru i sosu z dodatkiem musztardy francuskiej idealna do mięsa i ryby.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7898
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1156
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13663
Składniki
Ogórki, cebulę, jabłka i buraki pokrój w kostkę, koperek posiekaj. Wszystko razem wymieszaj.
Składniki na sos połącz ze sobą, dodaj do surówki, wymieszaj, całość dopraw do smaku solą i pieprzem.
Przed podaniem możesz schodzić w lodówce około pół godziny. Polecam.