Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i łatwa w przygotowaniu surówka z sałaty lodowej z dodatkiem ogórka, pomidora, papryki i marchewki. Idealna do dań mięsnych i rybnych.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 216
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 968
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666479
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 216
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 968
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 509
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666479
Składniki
Liście sałaty lodowej poszarp lub pokrój w paski. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Ogórka ,pomidora i paprykę, opłukaj, osusz i pokrój dowolnie w kostkę lub paski. Wszystko dokładnie wymieszaj. Koperek posiekaj.
Składniki na sos połącz ze sobą dodaj sól, pieprz do smaku, dodaj do warzyw. Wszystkie składniki połącz ze sobą, wymieszaj, dodaj koperek. Smacznego.