Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jest z dodatkiem pokrojonego w kostkę sera białego. Bardzo smaczna, polecam :)
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 22
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 467
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1494
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 152
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 22
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 467
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1494
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 152
Składniki
W szklance przyrządzamy sos do surówki z oleju, octu jabłkowego, pieprzu i soli, mieszamy składniki. Seler naciowy, rzodkiewki, ogórki kroimy w kostkę, a szczypior, natkę pietruszki i koper kroimy drobno, bób gotujemy i wyciskamy ze skórki.
Wszystkie pokrojone składniki które po kolei wkładaliśmy do miski dokładnie mieszamy, dodajemy przygotowany sos z oliwy, octu, pieprzu i soli. Mieszamy dokładnie wszystkie składniki, przykrywamy folią i wstawiamy do lodówki na minimum 1 godzinę. Po godzinnym schłodzeniu do surówki dodajemy pokrojony w kostkę biały ser i możemy konsumować.
Smacznego :)