Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przyjemny , orzeźwiający smak surówki zachęca do jedzenia.
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18473
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30616
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29357
Wczoraj był sos spaghetti z cukinii, a dziś w podobnym klimacie, również sos...
Odsłon: 18473
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 7053
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30616
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29357
Składniki
Selera obrać , utrzeć na tarce o grubszych otworach, skropić sokiem z cytryny. Żurawinę przepłukać ciepłą wodą, dodać do selera.
Pora umyć , pokroić w drobną kostkę , sparzyć gorącą wodą , dodać. Jabłko obrać utrzeć na tarce o grubszych otworach, dodać. Doprawić solą, pieprzem, przyprawą do surówek , wymieszać.
Dodać jogurt i wymieszać.