Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł.
Nać z pietruszki myjemy, osuszamy, siekamy bardzo drobno. Następnie wrzucamy do pudełka wyłożonego papierem i wystawiamy na słońce. Nać suszymy przez około 7 dni (każdego dnia kilka godzin), następnie zsypujemy do słoiczków, które szczelnie zamykamy, aby zapach nam nie "uciekł".
Chcecie zaskoczyć rodzinę i znajomych? Przygotujcie to ciasto! Wygląda jak żó...
Odsłon: 1439
Dziś prezentuję potrawę jednogarnkową, sytą, rozgrzewającą, z pikantną nutą o...
Odsłon: 829
Bardzo aromatyczne i dietetyczne piersi z kurczaka. Szybkie w przyrządzeniu i...
Odsłon: 30305
Polacy uwielbiają szaszłyki. Na szczęście nie trzeba już ich nabijać na szabl...
Odsłon: 16601
Chcecie zaskoczyć rodzinę i znajomych? Przygotujcie to ciasto! Wygląda jak żó...
Odsłon: 1439
Dziś prezentuję potrawę jednogarnkową, sytą, rozgrzewającą, z pikantną nutą o...
Odsłon: 829
Bardzo aromatyczne i dietetyczne piersi z kurczaka. Szybkie w przyrządzeniu i...
Odsłon: 30305
Polacy uwielbiają szaszłyki. Na szczęście nie trzeba już ich nabijać na szabl...
Odsłon: 16601
Składniki
Nać z pietruszki myjemy, osuszamy, siekamy bardzo drobno. Następnie wrzucamy do pudełka wyłożonego papierem i wystawiamy na słońce. Nać suszymy przez około 7 dni (każdego dnia kilka godzin), następnie zsypujemy do słoiczków, które szczelnie zamykamy, aby zapach nam nie "uciekł".
Przepisy Dodatki
Dodatki
Szaszłyki z pomidorów
Dodatki
Kluski francuskie do zup
Dodatki
Młoda kapusta na słodko. Z delikatną nutą kwaskowości
Dodatki
Aromatyczna marynata do karkówki
Szaszłyki z pomidorów
Grillowanie pomidorów wydobywa z nich całą słodycz i rozpływają się w ustach.
Odsłon: 67
Kluski francuskie do zup
Rosół jadamy zazwyczaj z makaronem, a w moim regionie jada się go nawet chętn...
Odsłon: 138