Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł.
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1346
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1808
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 287
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 605
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1346
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 1808
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 287
Pomysł na grzyby w sosie serowym. Nie muszą to być pieczarki, mogą być boczni...
Odsłon: 605
Składniki
Nać z pietruszki myjemy, osuszamy, siekamy bardzo drobno. Następnie wrzucamy do pudełka wyłożonego papierem i wystawiamy na słońce. Nać suszymy przez około 7 dni (każdego dnia kilka godzin), następnie zsypujemy do słoiczków, które szczelnie zamykamy, aby zapach nam nie "uciekł".