Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 894
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12704
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1006
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 894
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12704
Składniki
Nać z pietruszki myjemy, osuszamy, siekamy bardzo drobno. Następnie wrzucamy do pudełka wyłożonego papierem i wystawiamy na słońce. Nać suszymy przez około 7 dni (każdego dnia kilka godzin), następnie zsypujemy do słoiczków, które szczelnie zamykamy, aby zapach nam nie "uciekł".