Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W zimie jak znalazł.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4586
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1318
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 253
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34342
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 619
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 4586
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 1318
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 253
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34342
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 619
Składniki
Nać z pietruszki myjemy, osuszamy, siekamy bardzo drobno. Następnie wrzucamy do pudełka wyłożonego papierem i wystawiamy na słońce. Nać suszymy przez około 7 dni (każdego dnia kilka godzin), następnie zsypujemy do słoiczków, które szczelnie zamykamy, aby zapach nam nie "uciekł".