Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 56
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26531
młoda kapusta to dla mnie danie obowiązkowe każdego lata, uwielbiam ją w taki...
Odsłon: 25
To koktajl w wersji wytrawnej, ale na pewno zasmakuje nie tylko dorosłym. Jes...
Odsłon: 56
Domowa chałwa to jeden z najsmaczniejszych deserów wywodzących się z Iranu i...
Odsłon: 26531
Składniki
Pomidorki przekroiłam na połówki i ułożyłam je na blasze z papierem do pieczenia, wysmarowanym oliwą. Pomidorki lekko posoliłam i posypałam ziołami i skropiłam oliwą.
Pomidorki można wstawiać do wyłączonego piekarnika po każdym jego użyciu- gdy jeszcze jest gorący. Można je też suszyć w 100 stopniach przez trzy godziny. Po wystudzeniu ciasno ułożyłam je w słoiku i zalałam oliwą. Smacznego :)