Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414297
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2283
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 414297
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2283
Składniki
Pomidorki przekroiłam na połówki i ułożyłam je na blasze z papierem do pieczenia, wysmarowanym oliwą. Pomidorki lekko posoliłam i posypałam ziołami i skropiłam oliwą.
Pomidorki można wstawiać do wyłączonego piekarnika po każdym jego użyciu- gdy jeszcze jest gorący. Można je też suszyć w 100 stopniach przez trzy godziny. Po wystudzeniu ciasno ułożyłam je w słoiku i zalałam oliwą. Smacznego :)