Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
 
         
         
         
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6518
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2073
 
            Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 6518
Krokiety z mięsem z rosołu, idealne połączenie smaku i filozofii nie marnowan...
Odsłon: 2073
 
         
         
                Składniki
Pomidorki przekroiłam na połówki i ułożyłam je na blasze z papierem do pieczenia, wysmarowanym oliwą. Pomidorki lekko posoliłam i posypałam ziołami i skropiłam oliwą.
Pomidorki można wstawiać do wyłączonego piekarnika po każdym jego użyciu- gdy jeszcze jest gorący. Można je też suszyć w 100 stopniach przez trzy godziny. Po wystudzeniu ciasno ułożyłam je w słoiku i zalałam oliwą. Smacznego :)