Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny dodatek do obiadu.
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30871
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3615
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3841
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1114
Domowej roboty kiełbasa, wiesz co jesz. Do jej zrobienia nie potrzeba wędzarn...
Odsłon: 30871
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3615
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 3841
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1114
Składniki
Wykonanie: Szpinak dokładnie oczyścić, opłukać i włożyć do gotującej się wody. Po chwili odcedzić, przelać zimną wodą. Następnie drobno posiekać lub zmiksować i połączyć z zasmażką przygotowaną z mąki i masła. Zaciągnąć śmietanką, przyprawić do smaku, mocno zagrzać lecz nie zagotować i podawać.