Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i smaczny dodatek do obiadu.
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2024
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 245
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 853
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 992
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 305
Pączki bez dodatku cukru i bez mąki pszennej. Idealne dla osób na diecie i cu...
Odsłon: 2024
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 245
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 853
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 992
Śledzie są super rybą bogatą w wiele witamin. Są również dobrym źródłem białk...
Odsłon: 305
Składniki
Wykonanie: Szpinak dokładnie oczyścić, opłukać i włożyć do gotującej się wody. Po chwili odcedzić, przelać zimną wodą. Następnie drobno posiekać lub zmiksować i połączyć z zasmażką przygotowaną z mąki i masła. Zaciągnąć śmietanką, przyprawić do smaku, mocno zagrzać lecz nie zagotować i podawać.