Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i bardzo smaczny dodatek warzywny.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11124
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1193
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11696
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1161
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11124
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1193
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11696
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1161
Składniki
Jeżeli mamy świeże liście szpinaku, należy umyć je pod bieżącą wodą. Jeżeli mamy szpinak mrożony, trzeba go rozmrozić. Cebule pokroić w piórka, czosnek w plasterki. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na maśle podsmażyć cebulę i plasterki czosnku, po kilku minutach dodać liście szpinaku. Całość doprawić solą i białym pieprzem, dusić pod przykryciem około 10 minut. Po tym czasie wsypać starty ser żółty. Wszystko razem wymieszać. Smacznego.