Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i bardzo smaczny dodatek warzywny.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 97
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 181
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1253
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 498
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 97
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 181
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1253
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 498
Składniki
Jeżeli mamy świeże liście szpinaku, należy umyć je pod bieżącą wodą. Jeżeli mamy szpinak mrożony, trzeba go rozmrozić. Cebule pokroić w piórka, czosnek w plasterki. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na maśle podsmażyć cebulę i plasterki czosnku, po kilku minutach dodać liście szpinaku. Całość doprawić solą i białym pieprzem, dusić pod przykryciem około 10 minut. Po tym czasie wsypać starty ser żółty. Wszystko razem wymieszać. Smacznego.