Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowy i bardzo smaczny dodatek warzywny.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231937
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1535
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 231937
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 5044
Składniki
Jeżeli mamy świeże liście szpinaku, należy umyć je pod bieżącą wodą. Jeżeli mamy szpinak mrożony, trzeba go rozmrozić. Cebule pokroić w piórka, czosnek w plasterki. Ser żółty zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Na maśle podsmażyć cebulę i plasterki czosnku, po kilku minutach dodać liście szpinaku. Całość doprawić solą i białym pieprzem, dusić pod przykryciem około 10 minut. Po tym czasie wsypać starty ser żółty. Wszystko razem wymieszać. Smacznego.