Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Błyskawiczny sos pomidorowy na bazie passaty pomidorowej. Idealny do gołąbków. W mniejszej ilości sprawdzi się świetnie również jako sos do pizzy.
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 339
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15120
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3067
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 339
Ciasto gruszkowe, zwane też u nas babką gruszkową, to przepis, który powinni...
Odsłon: 15120
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3067
Składniki
W rondelku rozgrzewamy masło i oliwę z oliwek. Dodajemy passatę pomidorową i przecier pomidorowy, podgrzewamy na średnim ogniu. Doprawiamy ziołami, przyprawami, pieprzem i solą. Mieszamy i podgrzewamy około 10 minut. I gotowe. Smacznego ;)