Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała wędlina domowej roboty.
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1839
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1595
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2078
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1839
Dzień dobry mam dziś dla was przepis na pyszny biszkopt bez proszku do piecze...
Odsłon: 1595
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1554
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 2078
Składniki
Czosnek zgnieść i natrzeć nim szynkę. Zawinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki na 24 godziny.
Składniki zalewy zagotować i pozostawić do ostygnięcia.
Szynkę włożyć do siatki lub związać sznurkiem.
Mięso włożyć do zimnej zalewy i doprowadzić do wrzenia. gotować 20 minut i pozostawić w zalewie do wystudzenia. SMACZNEGO!