Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała wędlina domowej roboty.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4827
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9223
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1366
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10789
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4827
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 948
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9223
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1366
Składniki
Czosnek zgnieść i natrzeć nim szynkę. Zawinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki na 24 godziny.
Składniki zalewy zagotować i pozostawić do ostygnięcia.
Szynkę włożyć do siatki lub związać sznurkiem.
Mięso włożyć do zimnej zalewy i doprowadzić do wrzenia. gotować 20 minut i pozostawić w zalewie do wystudzenia. SMACZNEGO!