Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonała wędlina domowej roboty.
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3609
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 11002
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3609
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 11002
Składniki
Czosnek zgnieść i natrzeć nim szynkę. Zawinąć w folię spożywczą i włożyć do lodówki na 24 godziny.
Składniki zalewy zagotować i pozostawić do ostygnięcia.
Szynkę włożyć do siatki lub związać sznurkiem.
Mięso włożyć do zimnej zalewy i doprowadzić do wrzenia. gotować 20 minut i pozostawić w zalewie do wystudzenia. SMACZNEGO!