Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta do pieczywa rodem z południa Europy. Łatwa i smaczna. Do kanapek z tą pastą, wystarczy już tylko kiełbaska z grilla i nietuzinkowy posiłek gotowy. Polecam.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12923
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5743
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7282
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4766
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12923
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5743
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7282
Składniki
Do blendera wrzucić oliwki, kapary, pokrojony pęczek natki pietruszki, pokrojony czosnek. Dodać przyprawy. Całość zblendować. Pasta gotowa.