Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nadzwyczajny smak i aromat na Wigilijnym stole.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15460
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4637
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 314
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2764
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4991
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15460
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4637
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 314
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2764
Pierożki z surowym mięsem mielonym w środku, podane z dodatkiem gęstej, kwaśn...
Odsłon: 4991
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników zagnieść gładkie ciasto. Następnie rozwałkować na stolnicy posypanej mąką, pokroić na małe kwadraty i nałożyć humus.
Mocno zlepić i gotować w osolonej wodzie około 20 minut. Z części ciasta możemy zrobić kołduny przysmażyć na chrupiąco i podawać również z czerwonym barszczem. Smakują wybornie.