Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały dodatek do drugiego dania.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4400
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11958
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 183
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4400
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11958
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6812
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5607
Składniki
Wykonanie: Formę żaroodporną posmarować oliwą z pomidorów a pomidory suszone zmiksować. Do pasty pomidorowej dodać posiekane zioła ( ilość według uznania) i wymieszać. Warzywa pokroić w cienkie paseczki (kroimy obieraczką do warzyw) Gotową pastę wyłożyć na posmarowaną formę, posypać serem i układać przygotowane paseczki spiralnie, posypać solą i pieprzem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 25-30 minut.