Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
wspaniały dodatek do drugiego dania.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326814
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17048
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326814
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12134
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 17048
Składniki
Wykonanie: Formę żaroodporną posmarować oliwą z pomidorów a pomidory suszone zmiksować. Do pasty pomidorowej dodać posiekane zioła ( ilość według uznania) i wymieszać. Warzywa pokroić w cienkie paseczki (kroimy obieraczką do warzyw) Gotową pastę wyłożyć na posmarowaną formę, posypać serem i układać przygotowane paseczki spiralnie, posypać solą i pieprzem. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 180 stopni i piec około 25-30 minut.