Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ogony wieprzowe, wędzone na zrębkach olcha, w garnku. Bez soli, bez konserwantów. Idealne jako dodatek do zup, grochówka, fasolówka, kapuśniak.
garnek do wędzenia, zrębki olcha
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1205
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 674
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 688
Wietnamski rosół z kaczki.
Odsłon: 1205
Przepis na pyszne naleśniki pomarańczowe, które wypełnia serowe nadzienie z d...
Odsłon: 674
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 688
Składniki
Ogony czyścimy, myjemy i wieszamy do osuszenia na kilka godzin.
Osuszone ogony wędzimy na zrębkach olcha 2 godziny w temperaturze 50 stopni Celsjusza. Ogony wieprzowe wędzone świetnie nadają się do zupy grochówkowej, kapuśniaku, bigosu lub innych potraw gotowanych na wędzonkach. Smacznego !!!