Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma jak własny barszcz biały, 1000 - krotnie lepszy smak od sklepowego.
Dziś wam podam przepis na szybki barszcz biały, gotowy w zaledwie trzydzieści...
Odsłon: 8844
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 233
Bardzo smaczne i delikatne bułki, idealne na poranne śniadanie. Polecam :)
Odsłon: 82
Nie ma lepszego dodatku do wielkanocnych jajek od domowego, własnoręcznie zro...
Odsłon: 270
Pyszne rogaliki serowe z nadzieniem z dżemu wiśniowego , idealne do popołudni...
Odsłon: 233
Bardzo smaczne i delikatne bułki, idealne na poranne śniadanie. Polecam :)
Odsłon: 82
Nie ma lepszego dodatku do wielkanocnych jajek od domowego, własnoręcznie zro...
Odsłon: 270
Składniki
Zakwas na barszcz biały w bardzo prosty sposób można przyrządzić samemu. Składniki należy dobrze odmierzyć i oczyścić. Z kromki chleba razowego należy odciąć skórkę, gdyż tylko ją będziemy używać. Wszystkie składniki wkładamy do słoja, kamionki lub innego naczynia i zalewamy ciepłą przegotowaną wodą. Po ok 3-4 dniach zakwas będzie gotowy i można przelać go do butelki. Odstawić w chłodne miejsce na tydzień. I gotowe.
Przepisy Dodatki
Dodatki
Domowy majonez
Dodatki
Baba ghanoush – prosta pasta z bakłażana
Dodatki
Ćwikła siostry Anastazji
Dodatki
Kluski szwabskie
Domowy majonez
Nie ma lepszego dodatku do wielkanocnych jajek od domowego, własnoręcznie zro...
Odsłon: 270
Baba ghanoush – prosta pasta z bakłażana
Pasta popularna na bliskim wschodzie. Najczęściej serwowana i świeżymi warzyw...
Odsłon: 507