Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 223
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1324
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 722
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 223
Delikatna w smaku. pożywna jako danie jednogarnkowe.
Odsłon: 220
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1324
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 722
Składniki
Ziemniaki obrać włożyć do zimnej wody. Śmietanę wymieszać z mlekiem ,ziołami ,solą i pieprzem.
Piekarnik rozgrzać do 200 stopni. Ziemniaki wyjąć z wody ,osuszyć i za pomocą tarki do warzyw zetrzeć w cienkie plastry,
Ziemniaki ułożyć w naczyniu żaroodpornym tak ,aby zachodziły na siebie. Zalać śmietaną z mlekiem. 20 g masła pokroić w płatki i rozłożyć na ziemniakach. Danie wstawić na środkową półkę ,piec ok. 45 min.